Târgul de Crăciun de la Timişoara se deschide de 1 Decembrie, când vor avea loc şi o serie de manifestări dedicate Zilei Naţionale, între care o paradă militară, una a tramvaielor şi concerte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Primăria Timişoara, sâmbătă, la Timişoara va avea loc, de la ora 14.00, o paradă militară, în faţa Poliţiei Judeţene Timiş, pe bulevardul Take Ionescu.

De la ora 15.00 este programată o paradă a tramvaielor vechi, care odinioară au circulat pe străzile oraşului. Traseul va înconjura centrul Timişoarei pe traseul Piaţa Maria - Podul Traian - Catedrala Mitropolitană.

De la ora 15.30, pe scena din Piaţa Victoriei va avea loc un spectacol de muzică populară, iar de la ora 19.40 militarii Brigazii 18 Cercetare Supraveghere "Decebal" vor participa la retragerea cu torţe.

La ora 19.50 va fi deschis oficial Târgul de Crăciun şi va fi aprins iluminatul festiv de sărbători.

Ziua se va încheia cu concerte susţinute de Ştefan Bănică jr., Bosquito şi Alexandra Stan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.