Supergrupul Prophets of Rage, alcătuit din membri ai Rage Against the Machine, Cypress Hill şi Public Enemy, s-a destrămat după ce RATM a anunţat reuniunea pentru 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chitaristul Tom Morello, bateristul Brad Wilk şi basistul Tim Commerford au format împreună cu Chuck D de la Public Enemy şi cu B-Real de la Cypress Hill grupul Prophets of Rage în 2016. Un an mai târziu, cei cinci au lansat albumul omonim. Lor li s-a alăturat şi DJ Lord.

Anunţul destrămării a fost făcut pe Instagram de B-Real şi Chuck D.

Trupa rap-rock Rage Against the Machine a anunţat, vineri, că se reuneşte pentru un scurt turneu în 2020 din care face parte şi festivalul Coachella.

Grupul, care s-a destrămat în 2011, a anunţat pe Instagram că va face parte din lineup-ul festivalului Coachella, unde va concerta pe 10 şi 17 aprilie. RATM a mai anunţat trei date de concerte - El Paso, pe 26 martie, Las Cruces, pe 28 martie, şi Phoenix, pe 30 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.