Supergrupul Them Crooked Vultures, format din Dave Grohl (Nirvana, Foo Fighters), Josh Homme (Queens of the Stone Age) şi John Paul Jones (Led Zeppelin), s-ar putea reuni după zece ani de la apariţia primului şi singurului album de studio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat recent, Grohl a dezvăluit că nu exclude posibilitatea reunirii cu cei doi muzicieni. 

„Tehnic, suntem încă o trupă”, a declarat el pentru The Guardian. „Repetăm o dată la un deceniu şi ne îndreptăm spre un nou deceniu, nu? Nu am nicio ştire oficială, dar mereu este ceva în pregătire”.

Grohl a recunoscut că s-a simţit intimidat să cânte alături de Jones. „Sunt momente în care stai relaxat pe canapea şi nu te gândeşti la perioada lui cu Led Zeppelin. Apoi începi să cânţi şi îţi este amintit imediat că eşti o picătură comparativ cu omul ăsta”.

Supergrupul a fost format în 2009. A început să înregistreze în luna februarie a aceluiaşi an şi a susţinut primul concert în august, în Chicago. În aceeaşi lună, a debutat în Europa. Grupul a susţinut un turneu mondial, „Deserve the Future”. Primul single, „New Fang”, a fost urmat după o lună de albumul omonim care a debutat pe locul 12 în Billboard 200. Them Crooked Vultures a câştigat un premiu Grammy în 2011 la categoria „Best Hard Rock Performance” pentru „New Fang".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.