Prima ediţie a Festivalului Miez se desfăşoară în perioada 20 - 22 mai, în Bucureşti, pe malul lacului Străuleşti, iar line-up 100% românesc îi include, între alţii, pe Şuie Paparude, Paraziţii, Vama, Damian Drăghici, Taraf de Caliu, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Miez este un concept născut din dorinţa de a celebra identitatea românească în toate formele ei. Este un format gândit pentru toate vârstele, categoriile sociale şi preferinţele culturale. Fiecare zi a festivalului 100% românesc are o reţetă diferită, care reflectă multiculturalitatea şi identitatea naţională", spune Daniel Vlad, organizatorul festivalului. 

Prima zi este rezervată muzicii disco din anii ’80 - ‘90. (vineri - Disco Night) Eugen Rădescu, Jiji Lazăr, Mircea Matei.

A doua (sambată 21 mai - FunkRock Hotel), este ziua trupelor şi urcă pe scenă Şuie Paparude, Paraziţii, Vama, Nişte Băieţi, Dan Gerosu, DJ Şerbanesku.

A treia zi (duminică 22 mai - Miez) hipstereala este la ea acasă. Duminica este rezervată tarafurilor - White Mahala, Taraf de Caliu, Damian Drăghici, Iulian Văcărean, Ligia Kesisian.

Miez va fi şi un loc de întâlnire pentru talentul românesc, o scenă în care converg toate artele (instalaţii de artă, workshop-uri de creaţie, expoziţii de pictură, sculptură), teatru (un workshop de actorie susţinut de Vasile Calofir) etc. De „bucătărie” se ocupă „artiştii în ale gătitului” din zona de Foodtrucks. 

Preţul unui abonament pentru cele 3 zile de festival este de 129 lei + taxe de ticketing şi poate fi cumpărat de la pe Bilete.ro. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.