Stevie Wonder a cântat pentru Michelle Obama în emisiunea ”The Tonight Show”, prezentată de Jimmy Fallon şi difuzată de NBC, modificând versurile din două melodii ale sale pentru a le dedica primei doamne a Statelor Unite ale Americii, care se pregăteşte să părăsească în curând Casa Albă, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Michelle Obama a declarat în trecut că Stevie Wonder este cântăreţul ei preferat, iar artistul R&B a participat la emisiunea ”The Tonight Show” pentru a-i dedica două melodii – ”Isn't She Lovely” şi ”My Cherie Amour” -, pentru care a schimbat cuvintele în ”My Michelle Amour”.

De asemenea, cântăreţul a schimbat versurile melodiei ”My Cherie Amour” din ”How I wish that you were mine” (”Cât de mult îmi doresc să fi fost a mea”) în ”You'll always be first lady in our life” (”Vei fi întotdeauna prima doamnă în viaţa noastră”).

Stevie Wonder i-a spus primei doamne că o iubeşte, înainte de a începe să interpreteze ”Isn't She Lovely”, schimbând versurile, la un moment dat, în ”Michelle you are lovely” (”Michelle, eşti minunată”).

În timpul emisiunii, Michelle Obama a jucat Catchphrase alături de actorii de comedie Dave Chapelle şi Jerry Seinfeld şi i-a luat prin surprindere pe spectatorii care înregistrau mesaje de bun rămas pentru ea, întâlnindu-se cu ei în timpul filmării.

Michelle Obama a apărut de multe ori în emisiunea ”The Tonight Show”, prezentată de Jimmy Fallon, precum şi în emisiunii sa anterioară, ”Late Night”.

Născut pe 13 mai 1950 cu numele Stevland Hardaway Judkins, pe care l-a schimbat, ulterior, în Stevland Hardaway Morris, Stevie Wonder este un cântăreţ, compozitor, multi-instrumentist şi producător muzical american. Considerat o legendă a muzicii soul, Stevie Wonder a devenit celebru cu ajutorul unor piese precum "Superstition", "I Just Called to Say I Love You", ”Sir Duke” şi "My Cherie Amour".

Stevie Wonder a orbit la puţin timp după ce s-a născut. El a învăţat să cânte la instrumente precum pian, muzicuţă şi tobe încă din copilărie. Alături de un prieten a format trupa Stevie şi John, cântând pe stradă şi, ocazional, la petreceri şi baluri.

De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut peste 30 de piese ajunse pe primul loc în clasamentul R&B din SUA, a câştigat 25 de premii Grammy şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume.

Michelle Obama a locuit în Casa Albă alături de soţul ei, preşedintele american Barack Obama, timp de opt ani. Ceremonia de învestitură a celui de-al 45-lea preşedinte american, republicanul Donald Trump, va avea loc pe 20 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.