Festivalul de artă stradală Check Art va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Timişoara. În cadrul acestuia, pe străzile oraşului vor putea fi văzuţi mimi, statui vivante, oameni pe picioroange şi vor avea loc spectacole de teatru şi muzică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A patra ediţie a Check Art Festival va avea loc, vineri şi sâmbătă, la Timişoara, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de organizatori.

Evenimentul de artă stradală oferă timişorenilor şansa de a interacţiona direct cu tinerii artişti, întâlnind mimi şi bufoni, putând admira statui vivante, oameni pe picioroange, putându-se bucura de picturi 2D, reprezentaţii artistice cu foc şi leduri şi de spectacole de teatru şi muzică, arată sursa citată.

Pe durata celor două zile de festival, vor fi prezenţi la Timişoara artişti invitaţi din Londra, Budapesta, Novi Sad şi Bucureşti.

Festivalul se va desfăşura în Piaţa Unirii, Piaţa Libertăţii, pe strada Vasile Alecsandri şi străzile adiacente din centrul oraşului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.