Filmul „Star Wars: Ultimii Jedi/ Star Wars: The Last Jedi” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, în weekendul de dinaintea Anului Nou, cu încasări de 52,4 milioane de dolari, ajungând la un total de 517,1 milioane de dolari, în trei săptămâni de la debut. Pelicula a depăşit pragul de un miliard de dolari la nivel mondial, în mai puţin de trei săptămâni de la premieră, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivel mondial, pelicula regizată de Rian Johnson a generat încasări de 1,04 miliarde de dolari până în prezent, înainte de lansarea în China, care va avea loc vineri.

Filmul „Jumanji: Welcome to the Jungle”, regizat de Jake Kasdan, cu Dwayne Johnson în rol principal, a încasat 50,5 milioane de dolari, situându-se pe cel de-al doilea loc în top, în cel de-al doilea weekend de la debut.

Pe cel de-al treilea loc în clasament s-a situat comedia muzicală „Pitch Perfect 3”, regizată de Trish Sie, cu încasări de 17,7 milioane de dolari, în cel de-al doilea weekend de la debut.

Locul al patrulea în box office-ul nord-american a fost ocupat de musicalul „The Greatest Showman”, cu încasări de 15,2 milioane de dolari, în cel de-al doilea weekend de la debut.

Animaţiile „Ferdinand” şi „Coco” s-au menţinut pe locurile cinci, respectiv şase în clasament, cu încasări de 11,6 milioane de dolari, respectiv 6,5 milioane de dolari, în cel de-al treilea şi, respectiv, cel de-al şaselea weekend de la debut.

Filmul „Pentru toţi banii din lume/ All the Money in the World”, regizat de Ridley Scott, cu Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer şi Christopher Plummer în distribuţie, a debutat pe locul al şaptelea în top, cu încasări de 5,4 milioane de dolari.

Drama „Darkest Hour”, pentru care actorul Gary Oldman a primit o nominalizare la Globurile de Aur, s-a menţinut pe cel de-al optulea loc în clasament, generând încasări de 5,2 milioane de dolari, în cel de-al şaselea week-end de la debut.

Satira socială „Downsizing”, regizată de Alexander Payne, a coborât două poziţii în box office-ul din America de Nord, ajungând pe locul al nouălea, cu încasări de 4,6 milioane de dolari, în cel de-al doilea weekend de la debut. Filmul cu Matt Damon în rol principal a deschis ediţia de anul acesta a Festivalului de la Veneţia, însă nu s-a ridicat la aşteptările criticii şi nici ale publicului.

Comedia „Father Figures”, cu Owen Wilson, Ed Helms şi Glenn Close, a coborât o poziţie în clasament, ajungând pe locul al zecelea, în cel de-al doilea week-end de la debut, după ce a generat încasări de 3,7 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.