O serie de spectacole de muzică, dans, teatru, dar şi un recital al artistei Corina vor avea loc de 1 Mai în municipiul Galaţi, Primăria alocând, în urma unei licitaţii, peste 77.000 de lei pentru organizarea evenimentelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Galaţi, pe 1 mai, seara, vor avea loc o serie de evenimente, a anunţat, într-un comunicat, Primăria Galaţi.

Astfel, între orele 18.00 şi 18.40 va fi prezentată o piesă de teatru de păpuşi pentru copii, după care, până la ora 19.00 va fi susţinut un concert de chitară, marca "Blue Danubiu Band", între 19.00 şi 19.30 va fi muzică uşoară pentru copii cu şcoala muzicală "Voces School", iar între 19.30 şi 19.50 se va desfăşura un dans tematic cu trupa "Fantastic Art", coregrafii street dance şi disco.

Ulterior, în intervalul orar 19.50 şi  20.30 - Trupa ”Social Act theatre” va susţine un spectacol intitulat ”Improvizăm cu drag şi spor pentru ţară şi popor!”. 

Complementar desfăşurării evenimentelor scenice, în intervalul 18.00 - 20.00, va fi şi un workshop pentru copii, cu un atelier confecţionare siluete din hârtie/carton, precum şi un program interactiv între copii şi artistul plastic Miruna Drăguşin, dar şi activităţi de modelaj baloane şi face-painting cu doi animatori

Seara se va încheia cu un recital al artistei Corina, programat să aibă loc între orele 20.30 şi 21.30.

Pentru organizarea acestor evenimente, Primăria a alocat, în urma unei licitaţii, suma de 77.457 lei fără TVA, firmei S.C. Radio Galaţi Media S.R.L.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.