Sharon Osbourne a dezvăluit că l-a "drogat" pe soţul ei, Ozzy Osbourne, cu pastile contra insomniei cu scopul de a afla aventurile lui, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un nou interviu, fostul manager al trupei Smashing Pumpkins, a dezvăluit cum l-a ameţit pe simbolul trupei Black Sabbath cu pastile pentru somn pentru a descoperi aventurile lui cu stilista Michelle Pugh în 2016. 

"Eram o femeie rănită. El mi-a trimis un email care era destinat uneia dintre amantele lui", a mărturisit Osbourne într-un nou interviu pentru The Sun. 

"Când şi-a luat pastilele de somn, i-am pus încă două în băutură şi l-am întrebat totul, şi am descoperit totul. Nu mi-ar fi spus niciodată adevărul. Îi era ruşine, teamă. Ştiam cât de mult. Ştiam cum era. Ştiam ce gândeşte şi atunci, ştiţi, pleci. Ozzy mi-a spus că a încheiat relaţia cu acea femeie şi l-am crezut. Apoi, şase luni mai târziu, am aflat că nu şi că existau altele", a spus Sharon Osbourne. 

"Doar atunci a mărturisit: "Sunt dependent. Nu mă pot abţine", a adăugat ea. 

În ciuda unei despărţiri de scurtă durată, cuplul s-a împăcat câteva luni mai târziu. 

Osbourne a continuat: "Nu am încredere în el deloc. Nimic nu doare mai mult decât infidelitatea. Nimic". 

Sharon continuă să fie managerul starului de muzică rock, care se pregăteşte pentru turneul de adio de anul viitor. 

Între timp, Ozzy a dezvăluit recent cum Black Sabbath l-a împiedicat "să se distreze" în ultimul turneu britanic. 

În iulie 2017, rockerul britanic Ozzy Osbourne şi soţia lui, Sharon, şi-au reînnoit jurămintele de credinţă în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Wynn Hotel din Las Vegas.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.