Actriţa, modelul şi designer-ul Summer Phoenix, soţia lui Casey Affleck, premiat cu Oscar anul acesta pentru rolul din ”Manchester by the Sea”, a depus actele de divorţ şi cere custodia comună a copiilor - fiii Indiana, de 12 ani şi Atticus, în vârstă de 9 ani, scrie People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cuplul a anunţat separarea din noiembrie 2015, după aproape 10 ani de căsnicie şi 16 de când erau împreună. Ei şi-au anunţat despărţirea public, în luna martie. 

“Casey Affleck şi Summer Phoenix s-au despărţit amiabil. Vor rămâne prieteni apropiaţi”, a declarat atunci un reprezentant al actorului pentru People. Motivul divorţului - ”diferenţe ireconciliabile”. 

Affleck, în vârstă de 40 de ani, şi Phoenix, în vârstă de 37 de ani, au început să se întâlnească în 2000 şi după şase ani de relaţie s-a născut primul fiu, în iunie 2006. Ulştima dată au fost văzuţi împreună în public în 2014. 

Cassey Affleck a fost recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, graţie evoluţiei sale din lungmetrajul ”Manchester by the Sea”, la cea de-a 89-a gală de decernare a premiilor Academiei de Film Americane. Acesta a fost primul Oscar câştigat din Cassey Affleck. Actorul american a mai fost nominalizat la Oscarul pentru rol secundar în anul 2008 pentru interpretarea din filmul ”The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford”. Cassey Affleck este fratele lui Ben Affleck. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.