Smiley apare în secvenţe de dragoste alături de Gina Pistol, cu nopţi fierbinţi începute pe timp de zi, în public, într-o avalanşă de amintiri şi iluzii, totul în „Mi-aduc aminte”, cel de-al patrulea episod din serialul muzical „Mai mult de-o viaţă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Unele iubiri se vor de la început pentru totdeauna, oricât te-ai abate de la drumul drept, din ambiţii, greşeli, dureri, gelozii, derive, etape diverse, ele revin din când în când şi luptă să rămână până la sfârşit. „Mi-aduc aminte” este glasul destinului care plantează iubirea în suflet încă din copilărie şi nu o mai lasă smulsă de nimeni şi de nimic”, povesteşte Smiley despre noua piesă de puzzle din mini-seria sa muzicală.   

După ce primele trei episoade ale serialului, „Locul sfinţeşte omul”, „Nu mai există dup-aia” şi „Purtat de vânt”, au spus povestea copilăriei fericite, a adolescenţei tumultuoase şi a drumului spre succes a trei buni prieteni, „Mi-aduc aminte” vorbeşte despre dragostea pasională, dar înşelată, care bântuie ani de zile prin destinele protagoniştilor.

„Mi-aduc aminte că promiteai când te iubeam, că mă iubeai, că eu sunt totul pentru tine, dar ştiai, că mă minţeai exact aşa cum respirai.”, spune refrenul piesei „Mi-aduc aminte”, în care tumultul trecutului, iluziile prezentului şi dorinţele viitorului se sting într-un tablou complet al iubirii pasionale.  

„Mi-aduc aminte” este co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, are versurile compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) şi Dorian Micu, muzica semnată de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Dorian Micu, Vizi Imre, Florin Boka, Lucian Nagy, Roland Kiss şi producţia realizată de Florin Boka, Lucian Nagy, Roland Kiss.

Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al artistului Smiley, serialul muzical „Mai mult de-o viaţă”, compus din 5 episoade construite ca scurtmetraje care leagă muzical şi cinematografic etapele unei poveşti de iubire fără sfârşit, are scenariul scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă şi înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.