Smiley a călătorit în timp de la 7 la 50 de ani când a compus, jucat şi cântat povestea de dragoste şi de prietenie din „Mai mult de-o viaţă” - Filmul care a fost lansat integral, ca un scurtmetraj, pe canalul său de YouTube.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ideea proiectului unic în cariera lui Smiley şi pe piaţa muzicală din România a pornit de la dorinţa artistului de a spune cu ajutorul mixului dintre muzică, naraţiune şi cinematografie o poveste de iubire fără sfârşit care se transformă în timp, pe parcursul a 5 episoade muzicale distincte.

„Odată cu filmul „Mai mult de-o viaţă” am experiementat călătoria în timp cu ajutorul muzicii, a poveştilor şi a filmului. Am retrăit exuberanţa începutului de viaţă, dar şi apăsarea ridurilor din colţul ochilor, ca la 50 de ani. A fost o călătorie frumoasă şi tumultuoasă, cu tristeţi şi fericire, cu lacrimi şi exuberanţă, cu agonie şi extaz, ca orice poveste de viaţă în mai multe acte. Mai mult decât atât, filmul acesta a fost un experiment curajos pentru noi, pentru că ne-am propus ceva ambiţios căruia nu-i puteam bănui parcursul, cu multe zile de filmare, racorduri, locaţii, artificii epice. Ca orice drum nebătătorit a adus cu sine greul, dar şi satisfacţia”, a povestit Smiley despre primul serial muzical din cariera sa de până acum. 

10 zile de filmări de zi şi de noapte, în diverse locaţii, pe stradă sau în câmp, pe drum pustiu sau în vârf de deal, în ploaie şi pe vânt, ore în şir petrecute la machiaj pentru ca Smiley şi Gina Pistol, doi dintre actorii serialului, să aibă ridurile şi expresiile faciale ale unor personaje de 50 de ani, retrăirea lacrimilor de fericire sau de durere din iubire, orele în şir petrecute deasupra oraşului, pe acoperişul unei clădiri, toate sunt parte din ingredientele primei şi intensei poveşti cinematografico-muzicale lansate de Smiley odată cu „Mai mult de-o viaţă - Filmul”.  

Scenariul serialului „Mai mult de-o viaţă” este scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă şi înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.