Shift şi Loredana lansează melodia „Mister Amor”. Versurile sunt scrise de Loredana împreună cu Shift iar muzica realizată de cei doi împreună cu Kastha John.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru acest cântec ei au lucrat cu Petru Bârlădeanu, Razvan Matache şi Pascu Cristian, mix & master-ul fiind realizat de EpicJulius.

În videoclip, Loredana are rolul unei cameriste, iar Shift un turist care se îndrăgosteşte de aceasta. Videoclipul a fost filmat în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Bucureşti.

O artistă cu o carieră remarcabilă, Loredana cântă de peste trei decenii muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, susţinut cu virtuozitate de artiştii talentaţi din Agurida.

Compozitor şi producator de succes, Shift şi-a inceput drumul către topurile muzicale în 2013 prin single-ul ]Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care l-a propulsat direct in playlisturile de radio, TV şi club.

A lansat „După ani şi ani” (feat. Vizi Imre), „Lejer”, „Rupem boxele (feat. Andreea Bănică), „Avioane de hârtie” (feat. Andra), „Norocos” (feat. What’s Up şi Connect-R), „Urcă şi coboară” (feat. Ruby) etc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.