Seria de concerte Backyard Acoustic Season va reveni la Expirat din 1 iulie, iar clubul bucureştean a stabilit o serie de reguli, între care aceea că trupele vor cânta fără scenă şi membrii lor vor sta separat în curte. Nu va fi permis accesul pentru mai mult de o sută de persoane la o reprezentaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul concert va fi susţinut de grupul Robin and the Backstabbers, pe 1 iulie, de la ora 21.15.

Săptămânal, miercurea, vor avea loc concerte în aer liber cu artişti locali din zona alternative pe terasa de la Expirat, la iniţiativa Overground Music, într-un format reconsiderat şi adaptat situaţiei şi locului, renunţând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns de aproximativ 100 de persoane pentru fiecare reprezentaţie.

Organizatorii au anunţat o serie de reguli care trebuie respectate în timpul evenimentelor:

• Trupa va fi împărţită. Va concerta fără scenă, iar membrii se vor afla în diferite locuri din terasă


• Spaţiul a fost optimizat în aşa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate la cel puţin o parte dintre membrii trupei 
• Spectatorii îşi vor putea alege locul atunci când cumpără biletul de acces. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc. Mesele vor fi distanţate conform normelor în vigoare
• Biletele vor putea fi achiziţionate în pachete cu locuri la masă, de 4, 3 sau 2 persoane
• Orele de începere şi încheiere pentru concert vor fi respectate strict
• Spectatorii sunt rugaţi să respecte toate normele în vigoare - să poarte mască şi să menţină distanţa de minim 1,5 metri atunci când se află la intrare şi în spaţiile comune.

Biletele vor fi puse în vânzare în reţeaua iabilet.ro joi, la ora 10:00, şi variază de la 160 la 320 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.