Cântăreaţa şi actriţa americană Selena Gomez va lansa al treilea album de studio, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, pe 10 ianuarie 2020, potrivit Universal Music.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul material semnat Selena Gomez, botezat de fani „SG2”, va include cele mai recente două single-uri ale ei, „Lose You To Love Me” şi „Look At Her Now”. 

El urmează să apară după cinci ani de la „Revival”. Setlistul nu a fost încă dezvăluit.

Selena Gomez, născută pe 22 iulie 1992, în Texas, a devenit celebră încă din adolescenţă, când a jucat în serialul „Wizards of Waverly Place” (2007 - 2012), difuzat de Disney Channel. La sfârşitul lunii august 2016, a anunţat că va lua o pauză în carieră pe termen nedefinit, pentru a-şi reveni după o perioadă dificilă, marcată de atacuri de panică şi depresie, ce ar putea fi efectele secundare ale maladiei lupus cu care a fost diagnosticată în 2014. Artista a anulat, de asemenea, jumătate din turneul ei „Stars Dance”, în 2014, după acel diagnostic. A lansat două albume de studio - „Stars Dance” (2013) şi „Revival” (2015).

Recent, a jucat în regia unora ca Woody Allen („A Rainy Day in New York”) şi Jim Jarmusch („The Dead Don't Die”) şi a anunţat lansarea unei linii de produse cosmetice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.