Actorul de origine română Sebastian Stan, care a câştigat Ursul de Argint pentru interpretare, rol principal, în filmul „A Different Man”, a declarat că acest premiu este foarte important pentru el, un băieţel din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acesta este primul meu festival de film european", a declarat Stan. "Pentru un băieţel din România, acest lucru înseamnă foarte mult, aşa că vă mulţumesc", a mai spus Stan.

 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Personajul interpretat de Sebastian Stan este un actor din New York care trece printr-o procedură medicală drastică de schimbare a fizionomiei.

Actorul a afirmat că acest film a fost filmat în timpul pandemiei de Covid-19, pe parcursul a 22 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.