Sean Lennon, fiul lui Yoko Ono şi al lui John Lennon, a lansat o piesă pe care a înregistrat-o cu Willow Smith, fiica lui Will şi a Jadei Smith, şi pe care a scris-o în urmă cu mai mulţi ani împreună cu actriţa Carrie Fisher.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa, intitulată ”Bird Song”, a fost înregistrată la finalul anului trecut, după moartea actriţei americane, informează BBC.

 

Despre Willow Smith el spune că este ”un înger darnic”, care a fost ”suficient de generos pentru a-şi împrumuta vocea de aur pentru această melodie”.

 

Piesa a fost publicată, iniţial, pe Soundcloud, unde Sean Lennon a scris: ”Am scris cântecul ăsta cu Carrie în urmă cu mai mulţi ani. Când a murit, am simţit că trebuie să îl înregistrez. Carrie şi eu stăteam până spre dimineaţă, vorbind despre viaţă. Momentele petrecute cu ea au fost cele mai bune”.

”Oricum, am scris o melodie despre cum este să stai treaz până târziu şi să auzi cântecul păsărilor”, a mai spus el.

 

Carrie Fisher, născută pe 21 octombrie 1956, a fost fiica actriţei Debbie Reynolds şi a cântăreţului Eddie Fisher. A devenit celebră cu rolul Prinţesei Leia din trilogia iniţială a francizei ”Star Wars” (1977-1983), pe care l-a reluat şi în cel mai recent film din această serie, ”Star Wars: Trezirea Forţei”. S-a remarcat şi în alte filme, precum ”Şampon/ Shampoo” (1975), ”Fraţii Blues/ The Blues Brothers” (1980), ”Hannah şi surorile ei/ Hannah and Her Sisters” (1986), ”Vecinii/ The Burbs” (1989) şi ”Când Harry a cunoscut-o pe Sally/ When Harry Met Sally” (1989). Actriţa americană a scris patru romane şi trei volume de memorii şi a fost căsătorită cu muzicianul Paul Simon în perioada 1983-1984. Carrie Fisher a murit, la vârsta de 60 de ani, pe 27 decembrie 2016, în urma unui stop cardiac. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.