Sean Combs, rapperul şi mogulul cunoscut sub numele de Diddy, a fost dat în judecată, luni, de un producător muzical care l-a acuzat pe mogulul hip-hop că l-a agresat sexual şi că l-a obligat să întreţină relaţii sexuale cu prostituate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În procesul intentat la tribunalul federal din New York, Combs este acuzat de cazuri repetate de pipăieli şi atingeri sexuale nesolicitate. De asemenea, se spune că bărbatul a fost nevoit să lucreze într-o baie în timp ce Combs făcea duş şi se plimba dezbrăcat, conform The Guardian. 

Un avocat al lui Combs a calificat evenimentele descrise în proces drept "pură ficţiune".

"Avem dovezi copleşitoare şi incontestabile că afirmaţiile sale sunt minciuni complete", a declarat avocatul lui Combs, Shawn Holley. "Vom aborda aceste afirmaţii aberante în instanţă şi vom lua toate măsurile adecvate împotriva celor care le fac", a adăugat el.

În documentele de la proces, producătorul susţine că Combs l-a obligat să racoleze prostituate şi l-a presat să facă sex cu ele. De asemenea, se descrie un moment în care producătorul s-a trezit în pat cu două lucrătoare sexuale, suspectând că a fost drogat.

Cererea legală este una dintre mai multe procese de agresiune sexuală intentate împotriva lui Combs în ultimele luni, inclusiv un proces intentat de cântăreaţa R&B Cassie, care a fost soluţionat anul trecut. Un alt acuzator al lui Combs a fost o femeie care a afirmat că producătorul de rap a violat-o în urmă cu două decenii, când avea 17 ani. Ea l-a acuzat, de asemenea, pe Harve Pierre, preşedintele casei de discuri Bad Boy Records a lui Combs, şi un bărbat neidentificat.

Combs a negat aceste acuzaţii în decembrie, spunând: "Permiteţi-mi să fiu absolut clar: nu am făcut niciunul dintre lucrurile îngrozitoare despre care se afirmă. Voi lupta pentru numele meu, pentru familia mea şi pentru adevăr".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.