Sarah Ferguson, ducesă de York, a dezvăluit recent că, după 23 de la finalizarea divorţului, încă trăieşte în aceeaşi casă cu prinţul Andrew, al doilea fiu al reginei Elizabeth.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Figură controversată în anii 1990, apropiată a prinţesei Diana, cumnata ei, divorţată, de asemenea, în 1996, Sarah Ferguson s-a implicat de-a lungul anilor în acţiuni sociale, caritabile, dar şi mondene.

După 33 de ani de la căsătoria cu prinţul Andrew, cu care are două fiice - Beatrice şi Eugenie -, şi după 23 de ani de la divorţ,  Ferguson a mărturisit: „Trăiesc în Royal Lodge cu prinţul meu arătos, care este prinţul cel mai chipeş dintre toţi”.

Ea a făcut dezvăluirea în timpul unui toast ţinut la o petrecere dată de magnatul Ernie Boch Jr. în Massachussets, profitând de prezenţa jurnaliştilor pentru a răspunde zvonurilor apărute cu privire la relaţia ei, potrivit presei britanice. 

Nu este prima dată când Ferguson îşi arată devotamentul faţă de prinţul Andrew. În 2013, ea spunea: „Andrew va fi mereu prinţul meu. Continuă să fie prinţul meu chipeş, prinţul pe cal alb”.

Sarah Ferguson, alintată de britanici Fergie, a fost subiectul mai multor scandaluri în anii 1990, spre nemulţumirea reginei Elizabeth II.

În urmă cu un an, ea a fost acuzată în Turcia că a filmat în 2015-2016, ilegal, copiii dintr-un orfelinat din Ankara pentru un documentar al său. Procuratura turcă a cerut 22 de ani de închisoare drept pedeapsă, în cazul în care va fi găsită vinovată. Pentru acelaşi documentar al ITV, Sarah Ferguson a filmat incognito, alături de fiica ei Beatrice, şi în România.

Aparent, în prezent, ea duce o viaţă discretă. Este ambasadoare UNICEF şi a călătorit recent în Sierra Leone, unde organizaţia construieşte mai multe şcoli.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.