Cinefilii vor vedea în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, la Grand Cinema & More, şapte filme de referinţă ale cinematografiei româneşti, unele dintre cele mai apreciate din ultimii 15 ani, la un preţ special de 16 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ecranizări consacrate sau recente lansări de succes vor putea fi urmărite, timp de cinci zile, la cinematograful din Băneasa Shopping City.

”Ne bucurăm să vedem că, în ultimii ani, filmele româneşti sunt tot mai des apreciate de public, iar că, prin acest proiect, susţinem producţiile autohtone aşa cum numai un cinematograf ştie - aducându-le mai aproape de cei care le aşteaptă”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director în cadrul Băneasa Developments.

Din calendarul proiectului fac parte: ”Aferim”, în regia lui Radu Jude, ”Closer to the moon”, de Nae Caranfil, ”Sieranevada” de Cristi Puiu, ”Poziţia copilului” de Cătălin Peter Netzer, ”Comoara”, în regia lui Corneliu Porumboiu, ”Câini” de Bogdan Mirică şi ”Bacalaureat” de Cristian Mungiu, conform programului afişat pe site-ul grandentertainment.ro.

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate aşteptărilor fiecărui spectator.

În prezent, Grand Cinema & More deţine singura sală de cinema din România dotată cu sistem de sunet Dolby Atmos, cea mai nouă tehnologie audio surround din lume. Cele 54 de boxe, putând reda până la 128 de obiecte audio independente, dubla proiecţie 4k şi cel mai mare ecran de tip „silver screen” din ţară, integrate în conceptul black box al sălii, fac din Grand Ultra destinaţia perfectă a unei experienţe cinematografice complete.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.