Cântăreţul portughez Salvador Sobral, care a câştigat cea mai recentă ediţie a Eurovision Song Contest, a urcat pe scenă, sâmbătă, pentru prima dată după ce a suferit un transplant de inimă. Artistul a interpretat alături de sora sa, Luísa Sobral, melodia „Amar pelos dois”, în cazinoul din Estoril - o parohie a municipiului portughez Cascais, potrivit EFE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvador Sobral a surprins publicul urcând pe scenă alături de Luísa Sobral, care susţinea un concert la cazinoul din Estoril. Cei doi fraţi au cântat „Amar pelos dois”, melodia cu care Salvador Sobral a obţinut prima victorie a Portugaliei la concursul Eurovision. 

În decembrie, Salvador Sobral, în vârstă de 28 de ani, a fost supus unui transplant de inimă la spitalul Santa Cruz din Lisabona. 

Înainte de această surpriză făcută publicului, cel mai recent concert susţinut de Salvador Sobral a avut loc pe 8 septembrie, spectacolul fiind organizat în grădinile cazinoului din Estoril.

Salvador Sobral va deschide finala ediţiei din acest an a concursului Eurovision, care va avea loc pe 12 mai la Lisabona. El va interpreta piesa „Amar Pelos Dois”, dar şi melodii noi de pe albumul pe care se pregăteşte să îl lanseze.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.