Actorii britanici Rose Leslie şi Kit Harington, cunoscuţi din serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, aşteaptă primul copil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Leslie, în vârstă de 33 de ani, a pozat pentru Make Magazine din Marea Britanie, anunţând astfel că este însărcinată. Ea nu a oferit detalii despre sarcină, ci a vorbit despre carieră şi timpul petrecut alături de soţul său.

În iunie 2018, Rose Leslie şi Kit Harington s-au căsătorit la Rayne din Inverurie, iar petrecerea a avut loc într-un castel din Aberdeenshire.

Cei doi, care au jucat în serial rolurile îndrăgostiţilor Jon Snow şi Ygritte, s-au întâlnit pe platourile de filmare în 2012.

Logodna lui Kit Harington cu Rose Leslie a fost anunţată în septembrie 2017.

Rose Leslie a crescut în Aberdeenshire, înainte de a se muta la Londra pentru a urma o carieră în actorie.

Leslie a jucat timp de doi ani în serialul HBO, în timp ce Harrington a apărut în fiecare dintre sezoanele „Urzeala tronurilor”, devenind cel mai îndrăgit actor al show-ului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.