Romanul horror „The Dark Half” al lui Stephen King va fi adaptat din nou de MGM pentru marile ecrane, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cartea, despre un romancier al cărui pseudonim prinde viaţă sub forma unui geamăn ucigaş după ce numele său real a fost dezvăluit, a apărut în 1989.

MGM a adaptat prima dată romanul în 1993, regizat de George Romero, cu Timothy Hutton în distribuţie. Lungmetrajul cu buget de 15 milioane de dolari a fost un eşec financiar, cu încasări de doar 10 milioane de dolari. 

Acum, regizor va fi Alex Ross Perry, care a mai semnat „Her Smell”, „Queen of Earth”, „Listen Up Phillip” şi „The Color Wheel”.

King este unul dintre scriitorii preferaţi ai Hollywood-ului. Între filmele bazate pe scrierile sale se numără „Carrie”, „The Shining”, „Stand by Me”, „The Green Mile”, „The Shawshank Redemption”, „Pet Sematary”, „It” şi „It: Chapter 2”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.