Celebra rochie de mireasă a prinţesei Diana va fi expusă în cadrul "Royal Style in the Making", între 3 iunie 2021 şi 2 ianuarie 2022, la Palatul Kensington, a anunţat site-ul organizaţiei Historic Royal Palaces.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulată "Royal Style in the Making", această expoziţie temporară va debuta pe 3 iunie şi va fi instalată în Orangery, o extensie a palatului. 

Prinţii Harry şi William şi-au dat acordul pentru ca rochia de mireasă a mamei lor să fie prezentată aici. 

Creată de fostul cuplu de designeri David şi Elizabeth Emanuel, rochia purtată de Lady Di pe 29 iulie 1981 era, în epocă, impozantă şi extravagantă. Cu umeri largi, cu o trenă lungă de opt metri acoperită cu perle şi paiete, rochia a intrat în istorie. 

Această expoziţie va explora "relaţia unică dintre creatorii de modă şi clienţii regali", potrivit unui comunicat. Vizitatorii vor putea să descopere şi alte piese istorice. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.