Superstarul portorican Ricky Martin a negat, acuzaţiile care i-au adus un ordin de restricţie pe numele lui. Poliţia a precizat că artistul nu a fost acuzat de nicio infracţiune, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a anunţat, sâmbătă, că un judecător a emis ordinul împotriva lui Martin, dar autorităţile care încercau să execute ordinul nu au reuşit să îl găsească pe cântăreţ în oraşul portorican Dorado, unde locuieşte.

Ordinul a fost depus în conformitate cu legea violenţei domestice din Puerto Rico, iar purtătorul de cuvânt al poliţiei, Axel Valencia, a declarat că nu poate oferi detalii suplimentare, inclusiv referitor la persoana care a solicitat ordinul.

Martin a răspuns prin intermediul contului său de Twitter că ordinul se bazează pe acuzaţii ”complet false” şi că se va prezenta la proces ”cu responsabilitatea care îl caracterizează”.

”Apreciez nenumăratele gesturi de solidaritate şi le primesc din toată inima”, a mai scris artistul.

El a spus că, din moment ce este o problemă juridică deschisă, nu poate oferi mai multe declaraţii în această privinţă.

Reprezentanţii lui Martin au emis o declaraţie şi au descris acuzaţiile ca fiind ”complet false şi înscenate”.

”Suntem foarte încrezători că, atunci când vor ieşi la iveală faptele adevărate cu privire la acest subiect, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin achitat”, au spus aceştia, într-un comunicat consultat de The Associated Press.

Ordinul menîionează că Ricky Martin şi cealaltă persoană au fost împreună timp de şapte luni, potrivi cotidianului portorican El Vocero. Cotidianul citează ordinul care susţine că cei doi s-au despărţit în urmă cu două luni, dar reclamantul afirmă că Martin nu a acceptat despărţirea şi a mers la casa reclamantului de cel puţin trei ori, iar reclamantul ”se teme pentru siguranţa lui”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.