Regizorul Matt Reeves a publicat online primele imagini cu noua maşină a lui Batman, pe care a proiectat-o, în care apare şi costumul complet pe care îl poartă personajul interpretat de Robert Pattinson.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotografiile făcute pe platourile de filmare pentru „The Batman” au fost lansate după ce, în ultimele săptămâni, fanii francizei speculau că Batmobile-ul ar putea lipsi din viitorul lungmetraj.

Maşina lui Batman a apărut prima dată în benzile desenate din 1939, având culoarea roşie.

Acum este prima dată de la „Batman” (1966) şi serialul TV omonim când vehiculul păstrează forma unei maşini obişnuite.

Cele folosite în „Batman” (1989) şi „Batman Returns” (1992), regizate de Tim Burton, rămân emblematice pentru franciză. Joel Schumacher a mers mai departe, imaginându-şi pentru filmele „Batman Forever” (1995) şi „Batman & Robin” (1997) modele fanteziste.

Lungmetrajul „The Batman”, producţie Warner Bros. - DC Comics, este programat să fie lansat pe 25 iunie 2021. Robert Pattinson interpretează rolul principal, iar Zoë Kravitz este Catwoman. Din distribuţie mai fac parte John Turturo, Paul Dano, Colin Farrell şi Andy Serkis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.