Lungmetrajul „Regele/ The King”, cu Timothée Chalamet şi Robert Pattinson în distribuţie, va fi lansat de Netflix pe 1 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de David Michôd, filmul îl are în centru pe Hal, prinţ rebel şi moştenitor reticent al tronului englez. El a întors spatele vieţii de la curte şi trăieşte printre oameni. După ce tiranul său tată moare, Hal este încoronat rege, Henry V, şi este forţat să accepte viaţa din care a încercat să evadeze. Tânărul rege trebuie să se confrunte cu politica de la palat, haosul şi războiul lăsate în urmă de tatăl lui, precum şi cu viaţa lui anterioară, inclusiv relaţia pe care o are cu cel mai vechi prieten şi mentor, cavalerul alcoolic John Falstaff.

Din distribuţie fac parte Joel Edgerton, Sean Harris, Lily-Rose Depp şi Ben Mendelsohn.

Scenariul este scris de David Michôd şi Joel Edgerton, care sunt şi producători, alături de Brad Pitt, Jeremy Kleiner şi Liz Watts.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.