Rapperul american Kanye West a lansat vineri un nou album foarte aşteptat, intitulat "Ye", al optulea de studio, de 30 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ye" revine la ceea ce s-a întâmplat viaţa cântăreţului după ce a fost spitalizat în noiembrie 2016 în timpul turneului de o criză psihică. El evocă şi recentele controverse care i-au provocat declaraţiile despre sclavie şi sprijinul pentru Donald Trump. 

Albumul cu şapte cântece intitulat "Ye", primul după lansarea "The Life of Pablo" apărut în aprilie 2016, debutează cu un titlu provocator "I thought about killling you" (M-am gândit să te omor). 

"Gândurile cele mai frumoase vin la pachet cu cele mai sumbre", începe el. "Astăzi, m-am gândit să te omor/ Mi-am imaginat-o, moarte premeditată/ Mă gândesc să mă sinucid dar mă iubesc mai mult decât te iubesc, aşa că..." sunt versurile lui West. 

Lansare a avut loc într-un studio din Wyoming, printr-o petrecere la care au participat numeroase staruri de la Hollywood: Chris Rock, Nas, Jonah Hill, Candace Owens. 

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este rapper şi producător muzical, devenit cunoscut la începutul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul în colaborare cu Jay Z -, care s-au vândut în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de descărcări digitale. Kanye West a câştigat 21 de premii Grammy. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.