Rammstein va porni într-un turneu pe stadioane europene în 2024, în ciuda valului de acuzaţii de agresiune sexuală la adresa liderului şi cântăreţului său, Till Lindemann, care a obligat Universal Music să suspende activităţile de marketing şi promovare ale trupei germane de rock-metal în iunie anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rammstein a anunţat marţi turneul pe reţelele sale de socializare, precizând că vânzarea biletelor va fi deschisă miercuri, 18 octombrie. Trupa nu a precizat pe ce stadioane va concerta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rammstein (@rammsteinofficial)

Mai multe femei au afirmat recent că au fost drogate şi încurajate să întreţină relaţii sexuale de Till Lindemann la petrecerile de după concertele trupei. Justiţia germană a deschis o anchetă, dar a închis-o în august, după ce a apreciat că "probele disponibile şi audierea martorilor" nu au permis "să se stabilească faptul că acuzatul a întreţinut relaţii sexuale nepermise cu femei".

Till Lindemann a negat acuzaţiile, iar avocaţii săi le-au descris ca fiind "false, fără excepţie". Ministrul german al Culturii, Claudia Roth, a declarat joi că investigaţia asupra lui Till Lindemann "subliniază faptul că aceste acuzaţii trebuie luate în serios".

Scandalul provocat de aceste acuzaţii a dus la anularea tuturor petrecerilor de după concertele Rammstein de la Munchen (Germania) din luna iunie. De asemenea, au fost anulate petrecerile de după  concertele trupei din Berlin din luna iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.