Barbara Broccoli, producătoarea filmelor „James Bond”, exclude că agentul 007 va fi femeie după ce actorul Daniel Craig va părăsi franciza, citează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al 25-lea lungmetraj din franciză, „No Time To Die”, va fi lansat în aprilie şi va fi ultimul film „James Bond” în care va juca Daniel Craig. Înlocuitorul lui nu a fost încă anunţat, însă au existat în ultimele luni mai multe speculaţii, apărute mai ales după ce Craig a spus că „toată lumea trebuie luată în considerare”.

„James Bond poate avea orice culoare, dar este bărbat”, a declarat Broccoli. „Cred că ar trebui să creăm noi personaje pentru femei - personaje feminine puternice. Nu am interes în mod special să iau un personaj masculin şi să fie jucat de o femeie. Cred că femeile sunt mult mai interesante de atât”. 

În următorul film Bond, actriţa Lashana Lynch interpretează rolul agentului 00 după ce Bond (jucat de Craig) părăseşte serviciul.

Broccoli supervizează franciza cu fratele ei vitreg, Michael G Wilson. „La bine şi la rău, suntem custozii acestui personaj. Luăm în serios această responsabilitate”.

„No Time To Die” este regizat de Cary Joji Fukunaga, care a mai semnat, între altele, primul sezon al „True Detective” (HBO) şi „Maniac” (Netflix). El a preluat regia după ce Danny Boyle („Trainspotting”, „Slumdog Millionaire”, „Yesterday”) a renunţat în urma unor „neînţelegeri creative”.

„No Time To Die” va fi lansat pe 2 aprilie în Marea Britanie şi pe 8 aprilie în Statele Unite.

Producţia a fost filmată în Jamaica, Anglia, Italia şi Norvegia.

Cel mai recent film din franciza „James Bond”, „Spectre”, a fost lansat în 2015 şi a generat încasări de peste 880 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.