Presa americană susţine că legendarul cântăreţ Prince, decedat joi la vârsta de 57 de ani, a fost tratat pentru o supradoză de opiacee cu doar şase zile înainte de a muri în liftul studioului său de înregistrare, scrie TMZ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avionul lui Prince a aterizat de urgenţă în Moline, Ilinois, în urmă cu o săptămână pentru ca solistul să primească tratament în cazul unei gripe severe. Însă, jurnaliştii americani susţin că Prince luase o supradoză de opiacee în avion, care se afla la doar jumătate de oră de zbor de casa sa, iar pilotul a fost obligat să aterizeze la cel mai apropiat aeroport pentru ca solistul să primească îngrijiri medicale.

Mai mult, medicii l-au sfătuit pe Prince să rămână sub supraveghere pentru 24 de ore, însă nemulţumit de lipsa unui salon privat a decis să se externeze imediat.

Cântăreţul american Prince a murit joi la vârsta de 57 de ani, iar trupul neînsufleţit al artistului a fost descoperit în studioul acestuia din Paisley Park, un oraş din statul Minnesota.

Artistul, al cărui nume real este Prince Roger Nelson, a acuzat o urgenţă medicală pe 15 aprilie, din cauza căreia avionul său personal a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă în statul Illinois. Însă Prince a apărut la concertul programat în ziua următoare şi le-a transmis fanilor săi faptul că se simte bine. Angajaţii starului au dezvăluit pentru TMZ.com că renumitul cântăreţ suferea de gripă.

Cântăreţ, compozitor, aranjor şi instrumentist, considerat unul dintre cei mai inventivi muzicieni din epoca modernă, Prince s-a inspirat din artişti aparţinând unor genuri muzicale diferite, precum James Brown, The Beatles şi Jimi Hendrix. Printre piesele sale de succes se numără cântece precum ”Little Red Corvette”, ”Let's Go Crazy” şi ”When Doves Cry”.

Originar din Minneapolis, a devenit cunoscut la sfârşitul anilor 1970 cu piesa ”Wanna Be Your Lover” şi în următoarele decenii a cucerit publicul şi topurile muzicale cu albume precum ”1999” şi ”Purple Rain”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.