Primul supererou turc, Altay, va fi lansat în 2020, odată cu serialul omonim, care face parte din universul T World, ce va cuprinde personaje musulmane, ortodoxe şi mozaice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turcia este al doilea distribuitor de conţinut TV din lume, după Statele Unite.

În premieră, compania T World Entertainment and Productions a anunţat că pătrunde în acest domeniu cu T World, un nou univers de eroi care va intra pe piaţa internaţională cu două lungmetraje, trei seriale şi jocuri video şi cărţi, potrivit The Hollywood Reporter.

T World va fi lansat oficial la MIPTV 2020 de la Cannes, unde va fi prezentat în premieră trailerul primului serial - „Altay”.

Bobby Roth - cunoscut pentru regia unor episoade din „Lost”, „Prison Break” şi „Grey's Anatomy” - va regiza primul episod din „Altay”. Alte personaje incluse în serial poartă numele Water, Nymp, Rumi, Nazar şi The Twins.

„Ştiam că realizarea de la zero a unui vast univers de supereroi nu avea să fie uşoară. O investiţie serioasă în cercetare şi dezvoltare, un proces continuu pentru noi, este necesară pentru a face un astfel de proiect de scară mare”, a spus Bülent Turgut, producător şi fondator al T World Entertainment and Productions.

Având în vedere că Turcia este musulmană în mare parte, Turgut a precizat că personajele şi mitologia universului T World vor avea în islam rădăcini culturale, şi mai puţin religioase. Vor exista, de asemenea, personaje de origine rusă şi evreiască.

T World va adăuga un nou gen conţinutului TV din Turcia, tot mai profitabil, cu succes la nivel internaţional, datorită serialelor de tip „dizi”.

Turgut speră să aducă T World în Europa de Est, Asia de Vest şi Centrală, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, dar şi pe platforme de streaming ca Netflix, Amazon, Hulu, Apple şi servicii europene de streaming.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.