Primul episod din cel de-al doilea sezon al serialului original HBO ”Umbre”, produs în întregime în România, va avea avanpremiera pe 8 iunie, la Cluj-Napoca, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, înainte de premiera de la HBO şi HBO GO care va avea loc în toamnă. La vizionare vor fi prezenţi regizorii Bogdan Mirică şi Igor Cobileanski, producătorii HBO şi Multi Media Est, precum şi o parte din actorii care alcătuiesc distribuţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre actorii serialului care vor fi prezenţi la vizionare se numără Şerban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Sergiu Costache, Doru Ana, Mădălina Craiu, Gabriel Huian şi Silvana Mihai, informează HBO.

Cel de-al doilea sezon este scris de scenaristul şi regizorul Bogdan Mirică, câştigător al premiilor FIPRESCI şi Gopo pentru lungmetrajul său de debut, ”Câini”. Regia celor şase episoade ale sezonului al doilea este semnată de Bogdan Mirică şi Igor Cobileanski.

Producătorul executiv al serialului ”Umbre” este Wayne Henry, iar producători sunt Alina David, HBO şi Dragoş Vîlcu, Multi Media Est. Steve Mathews şi Antony Root sunt producători executivi din partea HBO Europe.

Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu Oncescu, interpretat de Şerban Pavlu, în momentul în care, pentru a scăpa din situaţia complicată în care se află, face o înţelegere cu Toma – capul mafiei constănţene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’. Însă Relu află că fiica sa, Magda, aşteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului. În ecuaţie apare un nou jucător – Emilian – un poliţist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale.

Sezonul al doilea va avea premiera în această toamnă în cele 19 ţări care fac parte din HBO Europe.

Primul sezon al serialului ”Umbre”, care a avut premiera în decembrie 2014, a devenit cea mai apreciată producţie HBO realizată în România.

Serialul este bazat pe ”Small Time Gangster”, un format creat de Boilermaker Burberry şi licenţiat de DRG Formats.

Cea de-a 16-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) va avea loc între 2 şi 11 iunie, la Cluj-Napoca, unde actriţa Tora Vasilescu va fi recompensată cu premiul de excelenţă pentru meritele sale artistice deosebite şi pentru contribuţia adusă cinematografiei româneşti.

Actorul Alain Delon este invitatul de onoare al ediţiei şi va primi premiul pentru întreaga carieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.