Organizatorii Festivalului Untold au vândut miercuri, 15.000 de abonamente pentru ediţia de anul viitor a evenimentului muzical în mai puţin de trei minute, deşi iniţial scoseseră la vânzare 10.000 de abonamente. Untold va avea loc la Cluj-Napoca, între 1 şi 4 august 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, cele 10.000 de abonamente scoase la vânzare, miercuri, de la ora 14.00 s-au epuizat în mai puţin de un minut, fiind oferit încă un minut timp în care au fost vândute alte 5.000 de abonamente.

“Vă anunţăm că primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2019 au fost vândute astăzi, în mai puţin de un minut de la punerea lor în vânzare. Pentru că interesul a fost unul extrem de mare, organizatorii au decis să ofere fanilor un minut în plus pe pagina de cumpărare, timp în care, încă 5000 de fani şi-au achiziţionat abonamentul pentru Festivalul Untold, ediţia 2019. Deşi iniţial organizatorii au anunţat că vor fi puse în vânzare doar 10.000 de abonamente, la ora 14.00, când s-a dat startul vânzărilor, zeci de mii de fani aşteptau să-şi asigure locul pentru al cincilea capitol Untold, ediţie aniversară. Astfel că, în mai puţin de 3 minute, peste 15.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani Untold! “, au precizat organizatorii care au menţionat că în perioada următoare vor anunţa data la care se va lansa o nouă rundă de abonamente.

Primele abonamente pentru Untold 2019 au putut fi achiziţionat la preţul de 99 de euro plus taxe. Preţul final al abonamentelor va fi de 169 de euro plus taxe.

Peste 355.000 de persoane au fost prezente la ediţia din acest an a festivalului, la care au concertat peste 200 de artişti. Organizatorii spun că dintre acestea 35.000 de mii au fost turişti străini.

“O creştere semnificativă s-a observat şi în acest an, în ceea ce priveşte numărul de turişti străini care au participat în acest an la festivalul Untold. În cele patru zile, peste 35.000 de turişti străini au venit în Cluj-Napoca, din toate colţurile lumii. În 2018, festivalul UNTOLD a atras în cele patru zile, în comunitatea clujeană, peste 45 de milioane de euro”, se mai arată comunicat.

Ediţia de anul viitor a festivalului Untold va avea loc între 1 şi 4 august la Cluj Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.