Prima ediţia a Soundrise Festival, eveniment organizat pentru promovarea Deltei Dunării, care ar fi trebuit să se desfăşoare la Sulina în perioada 30 iulie - 2 august, va avea loc online din cauza restricţiilor impuse de lupta cu pandemia de SARS-CoV-2. La sesiunea live vor participa sâmbătă, începând cu ora 19.00, Florin Chilian, Ada Milea, Fără Zahăr, SPAM şi Folk Frate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transmisiunea poate fi urmărită live pe https://www.facebook.com/soundrisefestivalsulina/ şi pe pagina de Facebook a Asociaţiei Delta Dunării, spun organizatorii. 

Festivalul de muzică Soundrise se află între evenimentele programate de către Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării în 2020, în scopul promovării Deltei Dunării şi a deschiderii destinaţiei turistice către un public din ce în ce mai numeros şi variat.

Soundrise Festival se mută în online pentru o perioadă de timp încă nedefinită.

Cătălin Ţibuleac, preşedintele AMDTDD, a declarat: "În contextul sumbru al epidemiei, ne dorim să transmitem o rază de speranţă şi de încântare, precum şi faptul că Delta Dunării este pregătită să primească turişti, în siguranţă. Adaptându-ne vremurilor, am creionat un festival de muzică, cu multiple valenţe, cu scopul de a menţine vie în atenţie Delta Dunării şi judeţul Tulcea, ca o destinaţie turistică emblematică a României şi de a aduce contribuţii culturale, de solidaritate şi de optimism. Ne dorim să reprezinte un simbol al renaşterii, care să continue să transmită mesajul că există Delta Dunării şi după Covid-19".

Sesiunile Soundrise Festival 2020 vor avea loc bilunar, în weekend-uri, pe întreaga perioadă a restricţiilor.

Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării este o organizaţie neguvernamentală, cu personalitate juridică, înfiinţată în luna aprilie 2018, cu scopul de a promova şi de a dezvolta, pe termen scurt, mediu şi lung, Delta Dunării şi Dobrogea de Nord. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.