Preşedintele Parlamentului din Noua Zeelandă, Trevor Mallard, a fost surprins de fotoreporteri în timp ce hrănea cu biberonul bebeluşul unui coleg ocupat cu o şedinţă iar fotografia a devenit virală pe internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În tot acest timp, Mallard era atent la ce se discuta în dezbaterea din Legislativ.

Conform BBC, bebeluşul, pe nume Tūtānekai Smith-Coffey, este fiul lui Tāmati Coffey, parlamentar, şi a partenerului acestuia, Tim Smith, şi a fost născut în iulie.

Coffey a trebuit să revină în Parlament după încheierea concediului de paternitate.

"În mod normal, fotoliul preşedintelui de Parlament este folosit pentru a conduce dezbateri, dar astăzi un VIP îmi tine companie. Felicitări @tamaticoffey şi Tim pentru cel mai nou membru al familiei voastre", a scris Mallard pe Twitter.


Un alt parlamentar, Gareth Hughes, a fost văzut miercuri în timp ce ţinea copilul în braţe.

Gestul este surprinzător, cu atât mai mult cu cât Mallard i-a reproşat unei colege în urmă cu câteva luni că a venit cu copilul în Parlament.

Anul trecut, în august, premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, şi-a luat fiica de trei luni la o adunare a ONU.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.