Premiera internaţională a filmului „The Song of Names”, cu Tim Roth, Catherine McCormack şi Clive Owen în distribuţie, va avea loc pe 28 septembrie, în închiderea celei de-a 67-a ediţii a Festivalului de la San Sebastián.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de François Girard, autorul unor filme ca „Le violon rouge” (1998), „Silk” (2007) şi „Boychoir” (2014), drama este bazată pe romanul omonim al lui Norman Lebrecht şi beneficiază de o coloană sonoră semnată de Howard Shore.

Coproducţia Canada - Marea Britanie - Ungaria spune povestea lui Martin, un băiat în vârstă de 9 ani, care, după izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, îl cunoaşte pe talentatul violonist polonez Dovidl, evreu refugiat la Londra. Înainte de debut, Davidl dispare fără urmă, provocând familiei lui o mare ruşine. 

Clive Owen a fost prezent la San Sebastián pentru a prezenta filmele „Children of Men” (2006) şi „Intruders” (2011), iar Tim Roth, în 2015, cu „600 millas”, de Gabriel Ripstein, şi „Chronic”, de Michel Franco.

Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la San Sebastián va avea loc în perioada 20 - 28 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.