Muzicienii Cari Tibor şi Teo Milea vor prezenta Povestea celor doua piane, de Revelion, pe scena din Piaţa Libertăţii, aflată în centrul municipiului Timişoara. Cei doi vor avea mai multi invitaţi în cadrul spectacolului, care este programat vineri, de la ora 20.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Dacă de 1 decembrie am început cu un dialog incendiar între trupa de rock TM GROOVE şi Ansamblul Timişul, vă propunem să încheiem anul tot cu un spectacol inedit, de aducere împreună a doi muzicieni timişoreni preţuiţi şi iubiţi – Cari Tibor şi Teo Milea, într-o seară specială, de stat la poveşti, între două piane şi invitaţii lor: acordeonistul bulgar Ilko Gradev, violoncelistul clujean Attila Szabo, violonista Georgiana Marcela Rădulescu, bateristul Adrian Şchiopu, trompetistul Petre Ionuţescu şi flautistul Ionuţ Cădariu”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Casei de Cultură a municipiului Timişoara. 
 
Evenimentul este programat vineri, 31 decembrie, la ora 20.30, în Piaţa Libertăţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.