Muzicianul Post Malone joacă alături de actorii Mark Wahlberg şi Alan Arkin în comedia de acţiune „Spenser Confidential”, care va fi lansată de Netflix pe 6 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În filmul regizat de Peter Berg, Mark Wahlberg este Spenser, detectiv din Boston, iar Alan Arkin, mentorului şi antrenorului de box al lui.

Aceasta este a cincea colaborare a lui Wahlberg cu Berg, după „Lone Survivor” (2013), „Deepwater Horizon” şi „Patriots Day” (2016) şi „Mile 22” (2018). 

Post Malone (Austin Post), care a condus topurile internaţionale ale anului 2019, interpretează rolul unui deţinut, iar din distribuţie mai fac parte Winston Duke, Iliza Shlesinger, Marc Maron, Bokeem Woodbine şi Cassie Ventura.

Spenser, un fost poliţist cunoscut mai mult pentru problemele create decât pentru cele rezolvate, a ieşit din închisoare şi îşi doreşte să plece din Boston, însă este convins de Henry, fostul său antrenor de box şi mentor, să ajute un amator cu potenţial. 

Lungmetrajul este bazat pe romanul „Robert B. Parker’s Wonderland” (2013) al lui Ace Atkins.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.