Pompierii şi paramedicii de la SMURD, din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara, au acceptat provocarea Jerusalema şi s-au antrenat în paşi de dans, iar imagini cu antrenamentul inedit au fost postate pe pagina de Facebook a ISU Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cine zice că pompierii nu fac faţă provocărilor?

#Jerusalema #Challenge a fost transformat într-un antrenament plin de energie de către pompierii din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Timişoara.

Sperăm ca acest video să vă aducă şi dumneavoastră un zambet pe buze şi energia necesară pentru o zi de muncă”, au scris pompierii pe Facebook.

Jerusalema este o melodie sud africană lansată încă din 2019.

Paşii de dans din clipul african au devenit virali la nivel mondial. Pe holuri de spitale din Franţa şi Suedia, pe acoperisuri şi spaţii publice din Italia, Marea Britanie şi Canada, pe plajele din Jamaica, pe Facebook, Twitter sau TikTok, #JerusalemaDanceChallenge se dansează în întreaga lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.