Cântăreaţa americană de rap Cardi B nu va fi urmărită penal pentru că a aruncat microfonul în public în timpul unui concert, a confirmat joi poliţia din Las Vegas, anunţând că ancheta a fost închisă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia anunţase luni că a deschis o procedură pentru agresiune şi lovire, în urma unei plângeri depuse de o femeie care a declarat că a asistat la acest concert. Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

Imagini video din timpul serii o arată pe Cardi B aruncând microfonul în direcţia unei spectatoare care tocmai aruncase conţinutul paharului ei spre ea pe scenă. În înregistrare, persoana care a aruncat lichidul îşi cere scuze, în timp ce agenţii de pază de la concert intervin. Alte înregistrări video par să arate că interpreta ratează ţinta şi că microfonul aterizează pe un alt spectator. „Acest caz a fost închis din cauza insuficienţei probelor", a precizat joi poliţia într-un comunicat. Nu vor fi luate alte măsuri în legătură cu acest caz”.

Nu este pentru prima dată când un artist este ţinta unor obiecte aruncate pe scenă. În ultimele luni au avut loc o serie de incidente la concerte. În iunie, un bărbat a aruncat cu un telefon în cântăreaţa Bebe Rexha la New York, provocându-i răni. În aceeaşi lună, cântăreaţa Pink a primit din public, la Londra, o pungă care se presupune că ar fi conţinut cenuşa mamei sale. Anul trecut, Harry Styles a întrerupt un concert la New York după ce din mulţime s-a aruncat cu un nugget de pui spre el.

În decembrie, Axl Rose, solistul trupei Guns N' Roses, s-a angajat să nu mai arunce microfonul în public la finalul unui concert, după ce un fan a fost rănit în Australia.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.