Planetariul din municipiul Braşov, care din 25 ianuarie a fost închis publicului, din cauza unei defecţiuni de ordin tehnic, se va redeschide începând de marţi, 27 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Planetariului Cosmonaut ”Dumitru Prunariu” din Braşov anunţă că defecţiunea tehnică survenită în 25 ianuarie la sistemul de proiecţie al expoziţiei a fost remediată, iar Planetariul va fi redeschis publicului marţi.

”Defecţiunea a fost diagnosticată şi remediată în colaborare cu o echipă de experţi şi a necesitat înlocuirea a două piese, ce au fost achiziţionate din Franţa”, transmite sursa citată.

Spectacolele la Planetariul din Braşov sunt programate din oră în oră, sau din două în două ore şi sunt destinate unor categorii de vârstă diverse. Astfel, de la ora 10:00 este programat spectacolul ”Satelix”, iar de la 11:00 spectacolul ”CapComGo! – Istoria misiunilor Apollo”, ambele destinate copiilor cu vârsta de cel puţin 5 ani sau 3 ani dacă însoţitorul îşi asumă responsabilitatea.

De la ora 12:00 este proiectat spectacolul ”Cerul nopţii – Constelaţiile”, urmat, de la ora 14:00, de spectacolul ”Partea întunecată a luminii”, de la ora 16:00 de ”Sistemul Solar, casa noastră” iar de la ora 17:00 de spectacolul ”Soarele, steaua noastră vie” toate destinate copiilor cu vârsta minimă de 10 ani sau 6 ani dacă însoţitorul îşi asumă responsabilitatea.

De la ora 18:00 este proiectat spectacolul ”Pink Floyd – The Dark Side Of The Moon destinat celor cu vârsta minimă 14 ani sau 10 ani dacă însoţitorul îşi asumă responsabilitatea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.