Actorul Pierce Brosnan a fost citat în Wyoming după ce s-ar fi plimbat în zonele termale din Parcul Naţional Yellowstone, arată un document judiciar obţinut de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acuzaţiile împotriva lui Brosnan sunt "Călătorie pe jos în toate zonele termale şi în canionul Yellowstone, limitată la trasee... şi încălcarea închiderilor şi a limitelor de utilizare" şi sunt enumerate ca infracţiune minoră, se arată în dosarul depus la Tribunalul Districtual al SUA din Wyoming.

Site-ul web al Yellowstone oferă sfaturi pentru a fi în siguranţă în interiorul parcului naţional extins, cunoscut pentru izvoarele sale termale şi gheizere, indicând că "Trotuarele şi potecile vă protejează pe dumneavoastră şi formaţiunile termale delicate".

"Mergeţi întotdeauna pe trotuare şi pe trasee desemnate. Ţineţi copiii aproape şi nu-i lăsaţi să alerge pe trotuare", continuă sfaturile de siguranţă.

Actorul în vârstă de 70 de ani, cunoscut pentru rolul lui James Bond în mai multe filme "007", a fost citat marţi şi i s-a ordonat să se prezinte la Centrul de Justiţie din Yellowstone în 23 ianuarie.

Infracţiunea a avut loc la 1 noiembrie, oficialul parcului citând din Codul de reglementare a parcului naţional Yellowstone. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.