Duo-ul synth-pop englez Pet Shop Boys va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 4 iulie, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele vor fi puse în vânzare pe 21 octombrie, la ora 12:00, în reţeaua iabilet.ro. Concertul va avea loc cu respectarea măsurilor impuse la acel moment, au precizat organizatorii, BestMusic Live Concerts.

Evenimentul programat pentru anul viitor la Bucureşti face parte din turneul mondial „The Greatest Hits Live” şi va reprezenta al doilea concert al grupului englez în România în decurs de 14 ani.

Cu mai mult de 20 de single-uri în Top 10 UK şi patru No. 1 - „West End Girls", „It's a Sin", „Always on My Mind" şi „Heart" -, Pet Shop Boys reprezintă unul dintre cele mai influente şi populare grupuri britanice.

Fondat în 1981, la Londra, de Neil Tennant şi Chris Lowe, grupul a fost listat în ediţia 1999 a The Guinness Book of Records ca cel mai de succes duo din istoria muzicii britanice.

A lansat 14 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de copii la nivel mondial, a fost recompensat cu trei premii Brit şi şase nominalizări la Grammy. Între single-urile de succes se numără „Go West”, „Opportunities (Let's Make Lots of Money)" şi „What Have I Done to Deserve This?", duet cu Dusty Springfield.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.