Peste două mii de clujeni au fost vineri seară în Piaţa Unirii din Cluj, unde s-au desfăşurat o parte a evenimentelor prilejuite de Zilele Clujului, a doua seară aducându-i pe scenă pe reprezentanţii României la Eurovision, Ilinca şi Alex, pe cei de la Direcţia 5, Alternosfera sau Zdob şi Zdub

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mii de clujeni au umplut până la refuz Piaţa Unirii pentru a participa la concertele şi evenimentele speciale din cadrul Zilelor Clujului. După ce copiii din oraş au susţinut un concert inedit alături de Young and Famous Orchestra dirijată de Vlad Agachi, seara a continuat cu spectacolee. Pe scena evenimentului au urcat Ilinca Băcilă şi Alex, cei care anul acesta au reprezentat România la Eurovision, Alternosfera, Direcţia 5 şi Zdob şi Zdub.

Deşi ploaia a dat mari bătăi de cap celor prezenţi în piaţă, distracţia a putut fi completată şi de o impresionantă „baie” de confetti, care a făcut deliciul publicului, dar mai ales al copiilor prezenţi la eveniment. Statuile vivante ale celor de la Famous Art au oferit un spectacol impresionant de acrobaţie şi jonglerie pe tot parcursul serii.

Seara a continuat cu un spectacol de video mapping realizat pe clădirile din zona pieţei, fiind prezentate cele mai importante evenimente care urmează să aibă loc în acest an la Cluj-Napoca.

Zilele Clujului se desfăşoară în perioada 25-28 mai şi includ evenimente culturale în toate cartierele oraşului, în Piaţa Unirii fiind amplasată o scenă. spectacol de video mapping.

În seara zilei de sâmbătă, a treia a evenimentului, în Piaţa Unirii din Cluj va fi organizată o seară de muzică clasică. Tot aici, în prima parte a zilei are lor Festivalul Ştiinţei, iar la ora 17.00, în centrul oraşului se va desfăşura Parada Zilelor Clujului. Strada Kogălniceanu va fi sâmbătă o Promenadă a Cărţilor şi tot aici vor avea loc demonstraţii culinare realizate de bucătari sud-coreeni. Strada Potaissa şi toată zona Zidului Cetăţii vai fi dedicată muzicii şi activităţilor cu temă istorică, iar seara se va încheia tot în Piaţa Unirii, cu un spectacol de artificii programat pentru 22.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.