Postul de televiziune DIVA va difuza în premieră, pe 25 şi 26 decembrie, patru filme cu tematică de Crăciun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DIVA a început pe 24 octombrie maratonul filmelor cu tematică de sărbători, iar printre cele difuzate s-au numărat multe premiere. În prima şi a doua zi de Crăciun, postul propune de asemenea patru filme care nu au mai fost difuzate până acum.

Sâmbătă, 25 decembrie, vor fi difuzate „The Christmas Yule Blog” şi „Christmas Tree Lane”. Ambele sunt producţii din 2020.

„Farmecul Crăciunului/ The Christmas Yule Blog”  va începe la ora 16:00. Caroline (Sara Canning), blogger de călătorii, se află în New Mexico, unde îl cunoaşte pe profesorul de muzică Oscar (jucatd e Zak Santiago), alături de care descoperă o altă latură a Crăciunului. 

De la ora 18:00, în „Christmas Tree Lane”, carismatica Alicia Witt o interpretează pe Meg, care vrea să salveze de la demolare cartierul Aleea Bradului de Crăciun, dar află că noul ei iubit lucrează pentru dezvoltatorul imobiliar.

În a doua zi de Crăciun, de la ora 16:00, va putea fi urmărit „Casa Crăciunului/ The Christmas House” (2020). Pentru că este primul an de la pensionare, Bill (Treat Williams) şi Phylis Mitchell (Sharon Lawrence) îi cheamă acasă de Crăciun pe cei doi fii ai lor şi găzduiesc o mare petrecere. În această perioadă fiecare membru al familiei se confruntă cu propriile provocări, dar ei se reunesc în timpul sezonului de sărbători şi vor petrece momente unice.

De la ora 18:00 va fi difuzată comedia romantică „Şezi. Stai. Iubeşte!/ Puppy Love for Christmas” (2020). În timp ce-şi vizitează familia de Crăciun, Annie (Georgia Flood) încearcă să salveze un adăpost de animale cu ajutorul unui fost coleg de liceu, Dylan (Ezekiel Simat). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.