Parlamentarii români şi moldoveni care au participat sâmbătă la şedinţa comună a Legislativelor celor două ţări, care a avut loc la Chişinău, au avut parte, la finalul reuniunii care a durat aproximativ patru ore, de un spectacol oferit de Gheorghe ZaMfir şi de orchestra „Lăutarii”, condusă de Nicolae Botgos. Preşedinţii Parlamentului României au aplaudat în picioare şi s-au prin în horă, alături de parlamentarii moldoveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
După ce şedinţa care a durat aproape patru ore a fost declarată încheiată, parlamentarii au fost invitaţi să rămână în sală, pentru că li s-a pregătit „o surpriză”.
 
Gheorghe Zamfir şi orchestra „Lăutarii” dirijată de Nicolae Botgros au interpretat mai multe melodii populare pentru care au fost aplaudaţi în picioare de către aleşii români şi moldoveni.
 
La un moment, dat, mai mulţi parlamentari s-au prins în horă, printre ei numărându-se şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu şi cel al Senatului, Florin Cîţu.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.