Actriţa canadiană Pamela Anderson, fost model Playboy, a pozat nud la vârsta de 50 de ani, pentru revista bianuală King Kong, informează The Sun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pamela Anderson apare în imagini alături de balerinului şi actorului Sergei Polunin.

Şedinţa foto a fost realizată de David LaChapelle, care a mai lucrat cu celebrităţi precum Cameron Diazm, Uma Thurman şi Madonna.

După moartea lui Hugh Hefner, Pamela Anderson a spus despre acesta că i-a fost întotdeauna alături ei şi fiilor ei şi i-a mulţumit fondatorului revistei Playboy pentru că ”a făcut lumea un loc mai bun”.

Pamela Anderson şi Sergei Polunin (Foto: Captură YouTube)
Pamela Anderson şi Sergei Polunin (Foto: Captură YouTube)

Potrivit site-ului publicaţiei King Kong, aceasta este o revistă tipărită bianual, independentă, dedicată prezentării lucrărilor unor artişti, designeri, modele, muzicieni şi creatori de imagini din întreaga lume. 

Pamela Anderson, născută pe 1 iulie 1967, s-a remarcat în calitate de fotomodel şi este vedeta care a pozat de cele mai multe ori pe coperta revistei Playboy. După rolul din serialul ”Baywatch” care i-a adus celebritatea, starleta canadiană a jucat în alte câteva seriale de succes, precum ”Meşterul casei/ Home Improvement” şi ”V.I.P.”.

Vedeta canadiană, în vârstă de 50 de ani, care are doi fii - Brandon Thomas Lee, în vârstă de 21 de ani, şi Dylan Jagger Lee, în vârstă de 19 ani - cu fostul ei soţ Tommy Lee, este o filantroapă dedicată şi o susţinătoare înfocată a organizaţiilor care militează pentru drepturile animalelor.

Pamela Anderson a lansat campania ”Sensual Revolution”, în colaborare cu rabinul Shmuley Boteach, pentru a avertiza societatea actuală în legătură cu pericolele generate de pornografia online, a colaborat cu PETA (People for the Ethical Treament of Animals) la un proiect pentru a stopa fermele de somoni din Canada şi i-a cerut prim-ministrul Theresa May să interzică în Marea Britanie folosirea animalelor sălbatice în companiile de circ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.