Actriţa şi fotomodelul Pamela Anderson a publicat pe Instagram un mesaj despre despărţirea de Adil Rami, fotbalist al echipei Olimpique Marseille, spunând că fostul ei partener ducea o "viaţă dublă", scrie independent.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotomodelul în vârstă de 51 de ani şi fotbalistul au început să se întâlnească în 2017. 

Marţi, Anderson a confirmat pe Instagram despărţirea de Rami. "Este greu de acceptat", a scris actriţa din serialul "Baywatch" lângă o fotografie alb-negru a ei alături de Rami. 

"Ultimul (mai mult de atât) doi ani au fost o mare minciună". 

Actriţa a continuat, spunând că a fost "devastată" ca urmare a despărţirii. Anderson l-a descris pe fostul iubit drept un "monstru" şi a sugerat că sportivul francez a înşelat-o cu altă femeie. 

"Ne-a minţit pe toate. Cum este posibil să controlezi inimile şi minţile a două femei în această manieră", a adăugat ea. 

"În niciun caz nu duc o viaţă dublă, rămân ataşat şi păstrez o relaţie de durată cu copiii mei şi cu mama lor, Sidonie, pentru care am un respect profund", a spus fotbalistul. 

Anderson a fost căsătorită înainte cu bateristul formaţiei Motley Crue Tommy Lee, cu care are doi copii, Brandon şi Dylan. A mai fost căsătorită cu muzicianul Kid Rock şi cu jucătorul american de poker Rick Salomon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.