Cântăreţul portorican de reggaeton şi trap Ozuna este marele câştigător al Billboard Latin Music Awards, cu 11 trofee obţinute la gala care a avut loc joi seară în Las Vegas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ozuna a doborât recordul de nominalizări, cu 23 la 11 categorii. El a fost desemnat inclusiv „artistul anului”, a fost premiat pentru albumul „Odisea” şi a devenit solistul cu cele mai multe trofee câştigate într-un an în istoria premiilor.

Între câştigătorii serii s-au numărat Rosalia, J Balvin şi Bad Bunny.

Nicky Jam şi Bad Bunny au primit cinci, respectiv patru trofee, dintre care trei au fost primite pentru piesa „Te Boté”, pe care cei doi o cântă cu Nio García, Casper Mágico, Darell şi Ozuna, desemnată inclusiv „cântecul anului”.

Pentru cel mai bun turneu a fost premiat Luis Miguel, între cântăreţe s-au remarcat Natti Natasha şi Shakira, iar producătorul anului a fost desemnat Chris Jeday.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.